Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем

Колеги някой ще ми каже ли за какво е лампата на таблото в дясно от тази на airbag-a онази която прилича на накрайника на маркуча на бензино колонката? Вчера докато си карах извън града по едно време светна и колата стана една такава като спъната даваш гас и се мъчи. Имам проблем с термостата и трябва да го сменя тези дни извън града в това студеното стрелката на температурата отива към 40 възможно ли е да има връзка между двете?
    Alfa 145 1.8 TS '97

на мен ми светеше когато махнах дебитомера.за вразка сас термостата незнам дали има,може да имаш проблем сас впрасквачите-?
    145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

работата е там че тогава температурата беше много паднала, и за това си мисля че може да е станало
      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Не съм много сигурен но си мисля че говорищ за символ който трябва да представлява нещо като дюза която впръсква гориво ако е така означава че компютъра на колата е засякъл некоректна стойност на някой от датчиците. Но не може да е от това че термостата не работи, а всъщност може и да може ако термостата не бачка двигателя се преохлажда прави горивната смес по- богата и при продължително каране така ламбда сондатя се зацапва със сажди не отчита правилно и компютъра отчита грешка. Но може и изобщо да не се дължи на това , така че най добре отиди на диагностика да закачат колата и да ти кажат какъв е проблема
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Колеги вие колко сте давали за термостат защото на мен днес при италианеца в Варна ми искаха 91лв за някакъв италиански
          Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

В "Автоцентър" на Битоля термостат Behr беше някъде 45-50лв
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

в софия behr e 28 лв. от T&N car, за 145 боксер
              Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Предполагам имате предвид,че най-вероятно термостатите за боксер и Т.С. са различни Като гледам цената на боксеровия ми идва наум,че при него се сменя само "вътрешността"(пружинка и клапанче),а при Т.С. цялото "тяло",откъдето идва и доста по-високата цена.
                Иначе аз сменях съвсем наскоро на 155-цата и цената на BEHR е околу 70 лв.Най-вероятно и за 145/6 Т.С. ще е някъде там
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                  Предполагам имате предвид,че най-вероятно термостатите за боксер и Т.С. са различни Като гледам цената на боксеровия ми идва наум,че при него се сменя само "вътрешността"(пружинка и клапанче),а при Т.С. цялото "тяло",откъдето идва и доста по-високата цена.
                  Иначе аз сменях съвсем наскоро на 155-цата и цената на BEHR е околу 70 лв.Най-вероятно и за 145/6 Т.С. ще е някъде там
                  цялото тяло се сменя...
                  Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Първоначално публикувано от raitchev
                    Първоначално публикувано от hsr
                    цялото тяло се сменя...
                    И въпреки това силно се съмнявам да са еднакви
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

преди 3 дни сменях термостат и го взех 55лв с отстъпка,а на жп гарата го намерих за 48 лв,ама го нямаха в наличност(вече трябва да са го доставили.ако не си намерил -пиши да ти кажа каде ги има.м-у другото моята е 146 1.4 ТS
                      skoda 105L -> metaleks
                      Fiat uno -> metaleks
                      Golf-1 1.8 115hp-prodaden ->Metaleks
                      Golf-1 Cabriolet-prodaden s pe4alba
                      Peugeot 205 -njama go ve4e
                      alfa 146 1.4 16vTS '97 6te vidim do koga!

Comment

Working...
                      X